Cum alegi un storcator de fructe si legume ieftin si bun?

Daca vrei sa iei un storcator de fructe si legume profesional, insa bugetul tau nu este chiar as mare, citeste in continuare pt. a afla la ce trebuie sa te uiti cand cauti acest tip de electrocasnic.

storcator de fructe si legumeIn primul rand trebuie sa fii foarte atent la puterea motorului. E un aspect important si poate face diferenta intre a prepara sucuri de fructe sau legume usor sau a te chinui la maxim.

De exemplu, un storcator de fructe si legume Philips cum e modelul Philips Viva Collection HR1855/30 are un motor de 700W, care e destul de puternic. Acest model fiind unul dintre cele mai apreciate pe la noi, asta probabil si datorita raportului calitate/pret excelent.

Un alt produs de calitate foarte buna la pret relativ mic este storcatorul de fructe marca Heinner. Acest producator are o gama foarte variata de modele incepand de la cele foarte ieftine pana la cele extrem de performante si super dotate.

Un alt aspect al acestor electrocasnice pt. bucatarie este volumul recipientului de colectare a sucului. De obicei este de 2L insa uneori e mai mic. Regula e cu cat mai mare cu atat mai bine. Toate chestiile astea sunt explicate pe QuikDRINKS, un site cu review-uri si comparatii de preturi la diferite aparate de preparat bauturi.

Si nu in ultimul rand verifica clar ce functii de stoarcere are aparatul. Poate fi setata viteza in functie de fruct? Se poate regla puterea?Etc.